Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

AUTO SHIRA – PJESE KEMBIMI: Përfaqëson në tregun metropolitan dhe atë shqiptar një ndërmarrje të suksesshme dhe me reputacion.
AUTO SHIRA – PJESE KEMBIMI: E themeluar në vitin 2012 falë këmbënguljes dhe vizionit plot lidership të drejtuesit, sot kompania performon sipas standardit EU duke ofruar produkte cilësore dhe çmim konkurrues. Sinqeriteti në marrëdhëniet e biznesit dhe vlerësimi / kujdesi ndaj klientit janë pjesë e rëndësishme e misionit të kompanisë.
AUTO SHIRA – PJESE KEMBIMI: Operon në treg me pjesë të ndryshme automjetesh dhe me sukses të plotë, duke ofruar artikuj të rinj dhe klient të rinj në fushën e biznesit.
AUTO SHIRA – PJESE KEMBIMI: Pjesë këmbimi të reja dhe të përdorura, të gjitha origjinale.
AUTO SHIRA – PJESE KEMBIMI: Blejmë të gjitha llojet e automjeteve për skrap dhe pjesë këmbimi. Ofrojmë çmimet më të mira dhe korrektesë në dinamikë.
AUTO SHIRA – PJESE KEMBIMI: Biznesi ynë është i liçensuar gjithashtu për dhënien e çertifikatës së ç’regjistrimit të mjetit pranë DPSHTRR shqiptar.
AUTO SHIRA – PJESE KEMBIMI: Gjithmonë një zgjidhje për ju, gjithmonë për plotësimin e kërkesave më të larta të klientelës. Ju mirëpresim!!