Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

AUTO SERVIS TURI
Auto Servis dhe Pjesë këmbimi !!
AUTO SERVIS TURI: Një sipërmarrje dinjitoze dhe e suksesshme në fushën e servisit për autovetura, pjesëve të këmbimit, shitjes së makinave dhe punës me cikël të mbyllur.
AUTO SERVIS TURI: Jemi në treg me kompetencë profesionale, produkte/shërbime cilësore, standard të përparuar dhe çmime mjaft konkurruese.
AUTO SERVIS TURI: Auto Servis, Pjesë këmbimi të reja dhe të përdorura për OPEL etj. Pjesë këmbimi xhenerike, motorrike, elektroauto, gama e vajrave nga markat lider në treg, antifrizë nga më cilësoret etj.
AUTO SERVIS TURI: Edhe makina në shitje me çmime mjaft të mira, dokumentacion të rregullt dhe shumëllojshmëri modelesh për klientët.
AUTO SERVIS TURI: Auto Servis për të gjitha llojet e automjeteve! I ofruar me shërbim profesional, cilësor dhe, në kohë rekord. Ofrojmë një gamë të gjërë shërbimesh për riparimin dhe përmirësimin e automjetit tuaj. Shërbimet që ne kryejmë janë të një sigurie të lartë dhe me një garanci të gjatë.
AUTO SERVIS TURI: Profesionalizëm, Shpejtësi, Cilësi, Korrektësi, Garanci dhe Çmim konkurrues! Ju mirëpresim!