Përshkrimi

AUTO SERVIS NIKU
Auto Servis, Pjesë Këmbimi, Lavazh, Standard Europian!!
AUTO SERVIS NIKU: Një sipërmarrje dinjitoze dhe e suksesshme në fushën e servisit për autovetura, pjesëve të këmbimit dhe punës me cikël të mbyllur.
AUTO SERVIS NIKU: Motorrist, Xhenerik, Elektroauto, Mbushje me Gaz Klima-AC, Shërbime profesionale dhe të shpejta, asistencë dhe zgjidhje reale për çdo problematikë.
AUTO SERVIS NIKU: Jemi në treg me kompetencë, produkte/shërbime cilësore, standard të përparuar dhe çmime mjaft konkurruese.
AUTO SERVIS NIKU: Auto Servis, Pjesë këmbimi të reja dhe të përdorura etj. Pjesë këmbimi xhenerike, motorrike, elektroauto, gama e vajrave nga markat lider në treg, antifrizë nga më cilësoret etj. Edhe Lavazh për automjetin tuaj, Parkim i bollshëm dhe Kujdes ndaj klientelës.
AUTO SERVIS NIKU: Auto Servis për të gjitha llojet e automjeteve! Shërbim cilësor në kohë rekord dhe standard. Një game e gjërë shërbimesh për riparimin dhe përmirësimin e automjetit tuaj. Shërbimet që ne kryejmë janë të një sigurie të lartë dhe me një garanci të gjatë.
AUTO SERVIS NIKU: Shpejtësi, Cilësi, Korrektësi, Garanci dhe Çmim konkurrues! Ju mirëpresim!