Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

SERVIS MAKINASH; SALLON SHITJE MAKINASH; MAKINA ME QERA; PJESË KËMBIMI!!
AUTO SERVIS GIMAJ: Staf profesional, Çmim konkurrues, Siguri intelegjence!
AUTO SERVIS GIMAJ: Paraqet në tregun metropolitan dhe më gjerë një nga bizneset më interesante në fushën e shërbimeve. Për korrektesën me klientin, ekipin profesional, cilësinë dhe standardin që ofron në treg dhe çmimin konkurrues.
AUTO SERVIS GIMAJ: Jemi në treg me një servis cilësor. Shumë ura për makina, teknologjia më e avancuar për të gjitha llojet e shërbimeve dhe çfarë është më e rëndësishme, punojmë me sloganin ‘’punë me cikël të mbyllur’’. Jo vetë një infrastrukturë fizike moderne dhe shërbimi, por edhe një gamë e madhe ‘’pjesë këmbimi’’ për makinën tuaj.
AUTO SERVIS GIMAJ: Makina me qera, shumëllojshmëri zgjedhjesh dhe shumë oferta në dinamikë. Dokumentacion i plotë nga të dyja palët dhe fleksibilitet.
AUTO SERVIS GIMAJ: Edhe makina të llojeve të ndryshme në shitje dhe çmime mjaft të mira.
AUTO SERVIS GIMAJ: Duam dhe do të jemi një pikë referimi në metropol për ata klientë që nuk bëjnë kompromis me cilësinë, për ata klientë që janë të gatshëm të paguajnë për një cilësi të lartë shërbimi, dhe pikërisht, për ata klientë që kohën e tyre e kanë ‘’shumë të çmuar’’.
AUTO SERVIS GIMAJ: Jemi të vendosur në rrugën ‘’5 Maj’’ – Tiranë, 100m nga ‘’Concord Center’’. Jemi dhe do të jemi në treg për të përmbushur kërkesat më të larta të klientelës, për të ofruar cilësi dhe standard të pakrahasueshëm dhe çmim konkurrues. Duam që klientët të flasin mirë për ne, për punën tonë plot pasion dhe përkushtim.
AUTO SERVIS GIMAJ: Skuadër e përgaditur, servis me teknologji perëndimore, avantazhe për klientin, siguri intelegjence dhe në toplistën e serviseve më të mira në metropol.