Përshkrimi

AUTO NDREU
Produkte Cilësore dhe Çmime konkurruese!!
AUTO NDREU-Paskuqan: Është një nga bizneset më interesante dhe në ekspansion në tregun metropolitan shqiptar.
Me qindra e mijëra produkte cilësore për klientët. Për autovetura e automjete të ndryshme. Mallra mjaft cilësore dhe marka të njohura botërore, gjithashtu.
AUTO NDREU-Paskuqan: Ofrojmë zgjidhje të plota për të gjitha kërkesat e klientit, shpejtësi në ekzekutimin e çdo porosie dhe çmime mjaft konkurruese.
AUTO NDREU-Paskuqan: Jemi në treg për të qenë të parët dhe një pikë stacionare referimi për dyqane të ndryshme anekënd Tiranës, të cilat merren me tregtimin me pakicë të pjesëve të këmbimit për automjete, vajëra etj. Për dyqane e pika të ndryshme tregtimi edhe jashtë metropolit, kudo në Shqipëri, duke ofruar cilësi produkti, shërbimi dhe çmimin më të mirë.
AUTO NDREU-Paskuqan: Staf i përkushtuar, kujdes dinamik ndaj klientelës dhe profesionalizëm. Ju mirëpresim!