Përshkrimi

AUTO JATA
Autoservis & Pjesë Këmbimi për Mercedes-Benz !!
Është padyshim në Toplistën e Autoservis-eve më të mira në metropolin shqiptar dhe më gjerë. AUTO JATA: Shërbime elektroauto, Shërbime xhenerike etj, Pjesë këmbimi origjinale, të reja dhe të përdorura dhe Zgjidhje të vërteta për Mercedes-Benz-in apo Volkswagen-in tuaj.
AUTO JATA: Kemi mbi 20 vite eksperiencë në treg dhe jemi të fokusuar tek një shërbim cilësor ndaj klientëve tanë duke emetuar seriozitet dhe kompetencë.
AUTO JATA: Zgjidhje e problemeve motorrike; Vajëra dhe filtra cilësor për makinën tuaj; Pjesë këmbimi; Mbushje me gaz e kondicionerit të makinës tuaj. Vijmë me një gamë të gjerë të pjesëve të këmbimit duke filluar nga: Motorr 6.3 AMG Bi Turbo Viti 2017 Mercedes-Benz; Turbo për të gjitha llojet Mercedes-Benz W211 W212 W218 W219 W22; Fener për të gjitha llojet e Mercedes-Benz W212 W213 W219 W221 W177 W205; Grupe Timoni për të gjithë llojet Mercedes-Benz W164 W166 W205 W221 W222 W212 Etj Etj.
AUTO JATA: Klientët na referohen gjithmonë neve, Jo se nuk ka të tjerë, por ne ofrojmë zgjidhje me cikël të mbyllur për autoveturën tuaj, veçanërisht kur bëhet fjalë për Mercedes-Benz.
AUTO JATA: Një drejtues vizionar i biznesit dhe një staf profesional gjithashtu.
AUTO JATA: Nëse doni cilësi, jemi Ne. Ju mirëpresim!

Video