Përshkrimi

AUTO DINO
Shit-Blerje makinash, Makina me Qera, Karburant, Profesionalizëm, Garanci dhe Çmim konkurrues!!
AUTO DINO: E jetësuar në treg me sloganin ‘Mos ndryshoni stilin e jetesës, por ndryshoni makinën tuaj’, sot, është e afishuar në treg si një pikë referimi e rëndësishme për klientelën.
AUTO DINO: Ofron makina të përdorura me garanci dhe me çmimet më të mira në treg. Dokumentacion i rregullt dhe fleksibilitet.
AUTO DINO: Gjithashtu edhe Makina me Qera nga ato ekonomike deri te më luksozet.
AUTO DINO: Katër shërbimet kryesore të kompanisë Blerje-Shitje-Makina me Qera-Karburant, janë mjaft të harmonizuara njëra me tjetrën duke prodhuar kështu jo vetëm rezultate stacionare, por edhe një klientelë besnike.
AUTO DINO: Tek ne do të gjeni gjithashtu edhe Automjete pune, Automjete uji dhe një Servis të autorizuar sipas standarteve më të larta europiane.
AUTO DINO: Karburant, naftë, benzinë dhe gas për makina, cilësi dhe çmim konkurrues.
AUTO DINO: Ndërsa jeni duke kërkuar për makinën tuaj të ardhshme apo me qera mund të shijoni një kafe tek Bar-Kafe-ja pranë impiantit tonë komercial.
AUTO DINO: Edhe shërbime lavazhi për të gjitha llojet e automjeteve.
AUTO DINO: Risi dhe oferta të herë pas hershme për klientët besnik dhe vizitorët që vijnë për herë të parë në ambjentet e kompanisë.
AUTO DINO: Udhëhiqemi nga profesionalizmi dhe garantojmë rezultatin më të mirë të mundshëm. Garancia për makinat e përdorura, është një element tjetër i përditshmërisë sonë dhe në favor të klientit propabil.
AUTO DINO: Staf i përkushtuar për t’ju ofruar shërbimin më të mirë të mundshëm dhe çmimet më të mira në treg. Ju mirëpresim!