Përshkrimi

AUTO DEAN: Prej vitit 2002 në tregun e shitjes së makinave, dhënies së tyre me qera, ndërrimit dhe plotësimit me standard të kërkesave më të larta të klientelës.
AUTO DEAN: Makina të përdorura, por, të përzgjedhura nga stafi ynë dhe makina në shitje të importuara nga e gjithë Europa. Janë disponibël të gjitha llojet / markat e makinave / autoveturave për klientët e interesuar. Zgjidhje reale dhe çmim konkurrues!
AUTO DEAN: Edhe makina me qera, shumëllojshmëri dhe diapazon i gjerë çmimesh.
AUTO DEAN: Ofrohen në kohë të shpejtë gjithashtu, edhe makina të reja 100% dhe kjo në marrëveshje me klientin pas vendimmarrjes së përbashkët.
AUTO DEAN: Është një ndër strukturat / impiantet më kompetitive në autostradën Durrës – Tiranë dhe pika e parë e referimit ku klientët propabil drejtohen për të përmbushur dëshirat e tyre për ‘’blerje të kënaqshme’’.
AUTO DEAN: Rregull / standard sipas indikatorëve të cilësisë EU, shërbim profesional për klientët, kujdes dinamik dhe dokumentacion i rregullt i çdo mjeti. Jo vetëm kaq. Edhe asistencë / ndihmë për plotësimin e dokumentacionit të shit – blerjes së autoveturës tuaj.
AUTO DEAN: Gjendet në toplistën e kompanive më të mira / suksesshme në tregun shqiptar!! Vizion dhe lidership plot eksperiencë që prodhon mirëqenie në dinamikë. Ju mirëpresim!!