Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

AUTO DAK & ECO DAK
Pjesë Këmbimi për makina dhe Grumbullim skrapi!!
AUTO DAK & ECO DAK: NJë biznes mjaft interesant sa i takon zgjidhjeve për kërkesat e klientit dhe çmimin konkurrues, gjithashtu. Pjesë këmbimi të përdorura për të gjitha llojet e makinave. Shumëllojshmëri e madhe zgjedhjesh dhe asistencë në blerje.
AUTO DAK & ECO DAK: Subjekti është i liçensuar për demolimin e automjeteve. Japim edhe çertifikata për ç’regjistrimin e përhershëm të mjeteve.
AUTO DAK & ECO DAK: Edhe grumbullim skrapi dhe çmimet më të mira në treg!! Skrap i çdo lloj dhe shërbim i shpejtë. Ju garantojmë peshore ekzakte dhe çmime konkurruese. Pikë Skrapi dhe një qendër e rëndësishme referimi për klientelën.
AUTO DAK & ECO DAK: Cilësi e lartë shërbimi, Standard dhe zgjidhje të kënaqshme për klientelën besnike dhe propabile, Ju mirëpresim!