Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

AUTO BUSHI: Shit – Blerje Makinash dhe Makina me Qera, Shumëllojshmëri zgjedhjesh, Korrektesë, Besueshmëri në treg dhe Çmim konkurrues!!
AUTO BUSHI: Paraqet në tregun metropolitan shqiptar një nga sipërmarrjet më të reja dhe më në ekspansion. Për shumëllojshmërinë e makinave / autoveturave që tregton, cilësinë e lartë të shërbimit dhe çmimin konkurrues.
AUTO BUSHI: Makina në shitje nga Gjermania dhe Europa. Të gjitha me dokumentacion të rregullt: Mercedes-Benz, Bmw, Audi, Volkswagen, Land Rover / Range Rover, Toyota, Fiat, Seat etj. Të gjitha të inspektuara në terren dhe në gjendje mjaft të mirë teknike. Të gatshme për çdo prove teknike nga blerësi. Jemi bashkëpunues dhe transparent në të gjitha etapat e blerjes.
AUTO BUSHI: Edhe makina me qera duke filluar nga çmime ekonomike / ditë, makina me qera të standardeve më të larta për evente, organizime luksoze apo makina me qera për turistët vendas / huaj. Jemi gjithnjë të ekspozuar para klientit me cilësi, standard dhe çmim konkurrues.
AUTO BUSHI: Jemi lançuar në tregun metropolitan / shqiptar për të bërë diferencën impresionuese me të tjerët. Misioni ynë është të kemi gjithmonë një klientelë të kënaqur me cilësinë e shërbimit profesional që kompania ofron në dinamikë.
AUTO BUSHI: Përveçse një impiant referues i shitjes së makinave për klientë anekënd vendit edhe një impiant blerje për makina të klientëve apo shitës të interesuar, gjithashtu. I mirëpresim të interesuarit në showroom duke ju dhënë një ofertë dhe një mundësi shitje.
AUTO BUSHI: Gjithnjë pranë klientit, gjithnjë me makina dhe oferta të reja. Ju mirëpresim!