Përshkrimi

AUTO BASHA
Import dhe Shitblerje Makinash, Standard dhe Çmim konkurrues!!
𝐌𝐀𝐊𝐈𝐍𝐀 𝐌𝐄 𝐏𝐎𝐑𝐎𝐒𝐈 𝐍𝐆𝐀 SOUTH KOREA.
𝐆𝐀𝐑𝐀𝐍𝐂𝐈 𝐃𝐇𝐄 𝐒𝐈𝐆𝐔𝐑𝐈.
𝐒𝐇𝐈𝐓𝐉𝐄 𝐃𝐇𝐄 𝐍𝐃𝐄𝐑𝐑𝐈𝐌𝐄 𝐀𝐔𝐓𝐎𝐌𝐉𝐄𝐓𝐄𝐒𝐇.
𝐌𝐔𝐍𝐃𝐄𝐒𝐈 𝐁𝐋𝐄𝐑𝐉𝐄 𝐌𝐄 𝐊𝐄𝐒𝐓𝐄.
AUTO BASHA: Shitblerje makinash të përdorura kryesisht nga Koreja e Jugut dhe Europa. Shumëllojshmëri zgjedhjesh, siguri, garanci dhe çmimet më konkurruese në tregun shqiptar.
AUTO BASHA: Së fundmi, jemi me zyra edhe në Korenë e Jugut, pikërisht në Incheon, duke ofruar kështu për klientelën të gjitha shërbimet që nevojiten për blerjen e një makine.
AUTO BASHA: Inspektim nga mekaniku në terren, raportin e testit, foto dhe video live brenda dhe jashtë makine, letrat e autoriteteve në Kore, kolaudimin e eksportit dhe çertifikatën e pronësisë, ngarkimin në karrotrec, transportin lokal, ngarkimin në kontenier, plotësimin e dokumentacionit të eskportit, shkarkimin në portin e Durrësit.
AUTO BASHA: Operojmë vetëm me makina salloni.
AUTO BASHA: Jemi me unicitetin tonë në treg, për produktin/shërbimin më të mirë ndaj klientit, për mundësi të ndyshme blerjesh, edhe më këste. Jo vetëm shitje, por edhe blerje të automjetit tuaj, ndërrime etj. Ne duam që secili prej jush të gjej zgjidhje pranë kompanisë tonë. AUTO BASHA: Ofrojmë korrektesë, fleksibilitet dhe mjaft okazione.
AUTO BASHA: Makina nga Koreja e Jugut, Gjermania dhe Europa. Vendi ideal për makinën tuaj dhe kjo falë lidershipit vizionar të drejtuesve të kompanisë. Ju mirëpresim