Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

AUTO ARSENI
Makina në Shitje dhe Çmim konkurrues!!
AUTO ARSENI: Është padyshim një nga sipërmarrjet më interesante në Kavajë, Qarkun e Tiranës dhe gjithë Shqipërinë, gjithashtu. Për makinat që ofron në tregun shqiptar, plotësimin me përparësi të kërkesave të klientit, shumëllojshmërinë në zgjedhje dhe çmimin mjaft konkurrues.
AUTO ARSENI: Shitje e makinave nga Gjermania, Amerika, Italia, Zvicra dhe vende të tjera europiane. Makinat importohen në gjendje të mirë pune dhe janë të gatshme për çdo provë.
AUTO ARSENI: Të gjitha makinat në shitje fillojnë nga viti 2007 i prodhimit e në vazhdim. Të gjitha makinat janë me dokumentacion të rregullt, të gatshme për shitje.
AUTO ARSENI: Bëjmë gjithashtu vlerësimin e makinës tuaj dhe jemi fleksibël për të ndihmuar klientët në vendimmarrjet e tyre për blerje të kënaqshme.
AUTO ARSENI: Militojmë në treg me objektiva të qarta dhe ambicioze. Duam që emri dhe marka
jonë të jenë pjesë e klientelës besnike dhe një pikë e fortë referimi për klientelën propabile.
AUTO ARSENI: Shërbejmë me korrektësi dhe profesionalizëm! Ju mirëpresim!