Përshkrimi

AUTO A1
Aleat i prakticitetit, luksit dhe zgjedhjeve ekonomike!!
Makina të shumëllojshme, nga viti 2006 e deri në vitet 2016, 2017 e jo vetëm. Makinat janë kryesisht nga Italia e Veriut dhe janë të reja e të përdorura dhe me çmim konkurrues.
AUTO A1: Markat e makinave janë Benz-Mercedes, Audi, Ford, Volkswagen, Toyota, por nuk mungojnë edhe Renault Clio, Mini Cooper etj.
AUTO A1: Të bazuar tek ofrimi i makinave sa më cilësore kemi krijuar një rrjet të gjerë klientësh. Duke u bazuar tek plotësimi i të gjitha kushteve të klientëve gjejmë makinën që ju doni për tu përshtatur me inteneraret tuaja të përditshme dhe sigurisht me portofolin tuaj. Makinat tona përshtaten me çdo lloj buxheti të klientëve.
AUTO A1: Shoqëria jonë është afër jush për t’u ofruar makinat më të mira, më të sigurta, ekonomike dhe të gjitha modelet që kërkoni. Mjete të cilat do të lehtësojnë jetën tuaj. Ne kujdesemi që të bëni një zgjedhje sa më efiçiente për automjetin tuaj.
AUTO A1 ju ofron shumë zgjidhje për të blerë makinën më praktike, ekonomike, luksoze që dëshironi. Këto elemente e bëjnë shoqërinë tonë një partner të besueshëm në zgjedhjen e automjetit tuaj.
AUTO A1: Profesionalizmi, eksperienca dhe përgjegjshmëria na kanë bërë një nga shoqëritë lider në ofrimin e makinave të të gjitha llojeve. Para se të zgjidhni makinën tuaja mund të vini tek ambjentet tona për të provuar makinën që doni të blini. Ju ofrojmë një test drive për ta prekur nga afër makinën që doni ta blini.
AUTO A1: Zgjidhje të vërteta dhe blerje të kënaqshme. Ju mirëpresim!