Përshkrimi

AURORA GROUP SHPK
Lider në tregun shqiptar!!
AURORA GROUP SHPK: Lider në tregun shqiptar për sistemin e gipsit, tregëtim të materialeve të ndërtimit dhe një historik mbreslënës në tregun shqiptar e më gjerë.
AURORA GROUP SHPK: Bashkëpunim me kompani prestigjoze europiane dhe ndërkombëtare. Jetëgjatësi e shëndetshme dhe avantazhe ekonomike. Izolim akustik dhe termik, mbrojtje nga zjarri, standard europian dhe çmime të mira dhe konkurruese, gjithashtu.
AURORA GROUP SHPK: Një skuadër profesionale, shërbim korrekt, kujdes dinamik ndaj klientit besnik e të ri, shtrirje me produkte dhe shërbime në të gjithë Shqipërinë. Ju mirëpresim!