Përshkrimi

ASFALT GROUP SHPK
Standard dhe Profesionalizëm!!
ASFALT GROUP SHPK: E lançuar në tregun e Kosovës me fokus kryesor integrimin e shërbimeve dhe produkteve të kompanisë ‘Benita Company’. Duke ofruar kështu zgjidhje me cikël të mbyllur për klientët, plotësuar nevojat e tyre me cilësi, standard, në kohë të shpejtë dhe me çmimin më konkurrues në treg.
ASFALT GROUP SHPK: Fillimi i aktivitetit daton në vitin 2018 me inciativë të Vëllezërve Kalludra-pronarë të ‘Benita Company’ dhe ‘Dreoni Shpk’, gjithashtu. Sot, ‘Asfalt Group Shpk’ drejtohet me profesionalizëm nga Z. Herald Kalludra, i cili mban edhe postin e rëndësishëm të drejtorit të kompanisë dhe spikat me lidershipin e tij unik.
ASFALT GROUP SHPK: Pajisjet dhe fabrika janë mjaft moderne dhe investimi kap një vlerë rreth 2 milion Euro. Këto pajisje janë të një teknologjie mjaft të përparuar dhe startuan në Qershor-Korrik të vitit 2018. Pikërisht, në vitin kur edhe fabrika u lëshua në punë për prodhimin e asfalteve. Të gjitha makineritë dhe aksesorët e nevojshëm për asfaltet janë nga markat më të mira botërore duke siguruar në këtë mënyrë projekte dhe shërbime mjaft cilësore.
ASFALT GROUP SHPK: Punë mjaft cilwsore në treg, korrektesë dhe standard.
ASFALT GROUP SHPK: Vizion perëndimor i biznesit, performancë mbreslënëse, staf i kualifikuar dhe gjendet në listën e kompanive mjaft kredibël në Kosovë. Ju mirëpresim!