Përshkrimi

ARUCI TRUCKS
SERVIS, PJESË KËMBIMI, SERVIS INDUSTRIAL!!
ARUCI TRUCKS: Jemi në treg me një servis cilësor për makineri të rënda të të gjitha llojeve dhe pjesë këmbimi për eskavator dhe makineri të tjera, gjithashtu.
ARUCI TRUCKS: Një eksperiencë e gjatë dhe plot suksese në tregun shqiptar, punonjës të kualifikuar për të shërbyer me profesionalizëm dhe kujdes dinamik ndaj klientelës.
ARUCI TRUCKS: Ofrojmë pjesë këmbimi të reja për eskavatorë, fadroma me çmime mjaft konkurruese dhe të llojeve e markave kredibile në treg.
ARUCI TRUCKS: Ofrojmë gjithashtu pjesë këmbimi të përdorura e me çmime të mira.
ARUCI TRUCKS: Realizojmë edhe shitje-blerje të makinerive të rënda me çmime të arsyeshme. ARUCI TRUCKS: Ne ofrojmë zgjidhje për projektet tuaja dhe nuk i lëmë ato të ndalen.
ARUCI TRUCKS: Marka botërore, standard, profesionalizëm! Ju mirëpresim!