Përshkrimi

AR & SALA SHPK
Prodhim qepenash për individë / biznese / kompani, Porta automatike, Porta tavanore, Porta garazhi, Porta me rrëshqitje, Porta xhami, Porta me krahë, Tenda dielli, Grila alumini, Trarë parkimi, Lyerje me bojë elektrostatike!! Cilësi e lartë, Standard EU, Besueshmëri në treg, Eksperiencë, Çmim konkurrues dhe Lidership vizionar i kompanisë!
AR & SALA SHPK: Operon në tregun shqiptar me një eksperiencë 10 vjeçare duke u afishuar në këtë treg me standard europian, kujdes ndaj klientit dhe çmime mjaft të mira, gjithashtu.
AR & SALA SHPK: Risi dhe inovacion në shërbimet dhe shumëllojshmërinë e kërkesave që shfaq klienti, plotësim dhe tekjkalim i pritshmërive të tij.
AR & SALA SHPK: Qëllimi ynë kryesor është besueshmëria ndaj klientit, korrektësia dhe cilësia në kohë. Me një ekip të konsoliduar ofrojmë cilësinë më të mirë në treg, korrektësinë dhe saktësinë në punë.
AR & SALA SHPK: Prodhim, shitje, montim i të gjitha llojeve të qepenave si dhe lyerje me bojë elektrostatike (pluhur), tenda diellli, grila alumini etj.
AR & SALA SHPK: Shitje dhe Montim – qepena, qepena automatike, qepena industrial, porta garazhi, tenda dielli, grila alumini, motorra porta me rrëshqitje etj.
AR & SALA SHPK: Lyerje elektrostatike – lyerje qepena, kangjella, tuba aspirimi, xham termik, kasa dyersh, rafte metalike, etj.
AR & SALA SHPK – PRODHIM I QEPENAVE: Qepen i thjeshtë xingate me lyerje me bojë pluhur (elektrostatike); Qepena për garazhe; Qepena për dyqane; Qepena tavanore etj.
AR & SALA SHPK – PRODHIM I PORTA: Porta xhami; Porta me fotoelementë; Porta me krahë; Porta me rrëshkitje etj.
AR & SALA SHPK: Punë të kryera me profesionalizëm në projekte të ndryshme anekënd Shqipërisë, Kosovë dhe Europë. Të gjitha me standartin më të lartë, pa asnjë të metë, në kohë dhe sintoni me parametrat e dëshiruara të klientelës.
AR & SALA SHPK: Jemi në treg për të vendosur rekorde të larta të cilësisë dhe çmimit konkurrues, gjithashtu! Për t’u shndërruar në pikë referimi stacionare të klientit. Për të milituar me autoritet, korrektësi dhe krah për krah zhvillimeve të vrullshme teknologjike, Ju mirëpresim!