Përshkrimi

ANGJO DECOR SHPK
Punime metali që i rezistojnë kohës, Standard EU!!
ANGJO DECOR SHPK: Punime artizanale hekuri. Një kompani mjaft interesante dhe lider në tregun shqiptar. Për produktet / shërbimin e lançuar në treg dhe origjinalitetin e tyre, shumëllojshmërinë e ofertave, çmimin konkurrues dhe vizionin zhvillimor, gjithashtu.
ANGJO DECOR SHPK: Risi dhe inovacion për prodhimin e produkteve metalike të të gjitha llojeve. Nga viti 1998 e deri më sot me një histori biznesi dhe performance mbreslënëse.
ANGJO DECOR SHPK: Porta, rrethim, ballkone, shkallë, dritare, tavolia, karrige, llampadarë, pasqyra, aksesorë oxhaku, mbajtëse vere, mbajtëse qirinjsh etj. Për vila dhe rezidenca, hapësira publike dhe komerciale, ambjente të brendshme / jashtme. Cilësi e pakrahasueshme dhe standard EU.
ANGJO DECOR SHPK: Produktet që ne ofrojmë janë të pafundme duke filluar nga dekorime aksesorësh të ndryshëm deri tek konstruksionet e mëdha metalike. Kryesisht shquhemi për prodhimin e punimeve antike, klasike, moderne dhe luksoze.
ANGJO DECOR SHPK: Pasioni për artin, krenaria për të ruajtur traditën, kreativiteti për të krijuar risitë moderne dhe kujdesi ndaj klientit e kanë kthyer kompaninë në një pikë të fortë referimi në treg. Besoni tek ne idenë tuaj dhe ju premtojmë siguri dhe kualitet. Ju mirëpresim!

Video