Përshkrimi

ALIA SHPK
Cilësi, Standard, Profesionalizëm !!
ALIA SHPK: Një kompani e stilit perëndimor, ku performanca e saj në tregun shqiptar të ndërtimit ka pësuar rritje të vazhdueshme nga viti në vit. Jemi në treg për të plotësuar kërkesat e klientelës me cilësi, standard e në afate optimale.
ALIA SHPK ka një eksperiencë mbi 25 vjeçare në tregun shqiptar në tregtimin e materialeve të sektorit të ndërtimit dhe atij industrial. Kompania kujdeset për projektet tuaja dhe ju ndihmon për t’i realizuar ato, duke filluar nga koncepti për të përfunduar me projektin përfundimtar. Prioriteti ynë dhe ai i teknikëve tanë është të ofrojmë zgjedhjen e duhur për klientët sipas kerkesës së tyre.
ALIA SHPK ofron zgjidhjet më inovative duke përdorur materiale cilësore në përputhje të plotë me standardet ndërkombëtare. Ne mundësojme risi në tregun e ndërtesave industriale dhe garantojmë një logjistikë efikase me një shërbim të shkëlqyeshëm në të gjithë Shqipërinë.
ALIA SHPK ofron një gamë të gjerë produktesh në fushën e punimeve me panele sanduic, llamarinës dhe ulluqeve së bashku me aksesorët dhe mjetet e nevojshme për instalimin e tyre.
ALIA SHPK: Konstruksione kapanonesh, kapanone industriale, zyra portative me porosi, kabina roje me porosi, tualete portative me porosi dhe kontenier banimi të lëvizshëm.
ALIA SHPK: Tregtim llamarine alumini, bakri dhe plumbi për lëndë të parë me rulo me shumicë.
ALIA SHPK: Tregti dhe Punime ulluqesh dhe brryla për ulluqe për të gjitha llojet e objekteve.
ALIA SHPK: Tregti dhe Punime me panele sanduiç, etj.
ALIA SHPK: Staf profesional, teknologji e përparuar, punë dhe projekte të suksesshme, lidership vizionar e çmim konkurrues. Ju mirëpresim!

Galeri