Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

ALESIO SPORTS-WELLNESS & GYM
Sport dhe Shëndet !!
Është padyshim një nga risitë e kompanisë ALESIO në fushën e sportit, shëndetit dhe argëtimit. ALESIO SPORTS-WELLNESS & GYM: Është investimi më i madh në fushën e sportit në të gjithë zonën rreth e qark dhe gjendet në toplistën e investimeve të këtij lloji në qarkun e Tiranës.
ALESIO SPORTS-WELLNESS & GYM: Ambiente me hapësira të përshtatshme dhe gjigande, pajisje të fjalës së fundit dhe instruktorë të kualifikuar në shërbim të klientelës. Tek ALESIO SPORTS-WELLNESS & GYM do të gjeni të gjitha aktivitetet që ju dëshironi, duke filluar nga: Cardio Classes, Yoga, Pilates, Kick Boxing classes, Martial Arts, Boxing, Strength flexibility classes, Dance Classess, Zumba, Water Fitnes, Sports Performance, Crossfit, TAI CHI, Kids Clubs në zonën e klasave (Ambienteve ) etj.
Pjesë e ALESIO SPORTS-WELLNESS & GYM është edhe SPA-ja, e cila i’u jep mundësinë që të relaksoheni në mënyrën më të mirë të mundshme dhe të përfitoni të gjitha shërbimet e ofruara të saj. ALESIO SPORTS-WELLNESS & GYM: E hapur në 16 orë i jep mundesinë klientit jo vetëm të zgjedhë kohën e tij të përshtatshme të frekuentimit të impiantit sportiv, por edhe provojë të gjitha shërbimet që ofron kjo qendër unike sporti e relaksi. ALESIO SPORTS-WELLNESS & GYM: Sport, shëndet, performancë impresionuese dhe çmime mjaft konkurruese gjithashtu. Ju mirëpresim…!

Video