Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

ALDEOS SHPK
Elektroshtëpiake dhe përvojë mbi 25 -vjeçare në tregun shqiptar. Shumëllojshmëri produktesh dhe marka plot reputacion. Produkte të çertifikuara për shtëpi, bar-restorante dhe njësi shërbimi. Edhe gaz të lëngët, materiale të ndryshme të gazit dhe bombula të çertifikuara / kontrolluara. ALDEOS SHPK: Gjithçka për shtëpinë tuaj!!
ALDEOS SHPK: Elektroshtëpiake dhe lider në treg!!
ALDEOS SHPK: Përvojë e gjatë dhe eksperiencë mbi 25 -vjeçare në tregun shqiptar.
ALDEOS SHPK: Shumëllojshmëri produktesh dhe marka plot reputacion në sytë e klientelës. Produkte të çertifikuara nga bashkimi europian dhe kompani prestigjoze çertifikimi.
ALDEOS SHPK: Produktet tona janë në bar-restorante, hotele dhe resorte, dyqane dhe njësi të ndryshme shërbimi dhe tek klienti individual ose familjar, gjithashtu.
ALDEOS SHPK: Shërbim profesional i stafit, asistencë dhe konsulencë, siguri, garanci, fleksibilitet në marrënien tregtare me klientin dhe çmim konkurrues.
ALDEOS SHPK: Tek ne do të gjeni të gjitha llojet e elektroshtëpiakeve për shtëpinë tuaj duke ofruar edhe transport produkti në banesë.
ALDEOS SHPK: Tregtojmë edhe gaz të lëngët, materiale të ndryshme të gazit dhe bombula të çertifikuara, të reja ose të përdorura, veçse në çdo rast të kontrolluara. Mundësojmë gjithashtu furnizimin me gaz në shtëpinë ose biznesin tuaj. Edhe në këtë plan bëjmë diferencën me të tjerët duke ofruar cilësi, standard dhe respect për klientin.
ALDEOS SHPK: Jemi në treg për të plotësuar kërkesat dhe pritshmëritë më të larta të klientelës, madje për t’i tejkaluar ato. Skuadër miqësore dhe kryengritëse. Pikë referimi në treg dhe lidership vizionar. Ju mirëpresim!