Përshkrimi

ALBAPORTE INDUSTRY SHPK
Arredoni dhe Siguroni Shtëpinë tuaj!!
ALBAPORTE INDUSTRY SHPK: Cilësi, Standard, Siguri, Design !! E themeluar në vitin 2018, është e fokusuar në linjën e prodhimit/tregtimit të dyerve. Për t’u pozicionuar në treg me punë cilësore, design mbreslënës dhe çmim konkurrues, gjithashtu.
ALBAPORTE INDUSTRY SHPK: Synojmë jo vetëm tregun kombëtar, por edhe atë rajonal e ndërkombëtar duke punuar çdo ditë pa u lodhur, për të plotësuar kërkesat e atyre që zgjedhin të na besojnë.
ALBAPORTE INDUSTRY SHPK: Teknologjia italiane, cilësia dhe korrektësia e skuadrës sonë janë ato që na bëjnë më të mirët në këtë industri nga të tjerët dhe arsyeja pse klientët pëlqejnë punën tonë. Ne u kemi shërbyer njerëzve me punën tonë më të mirë, këtu është prova! Qendra Spitalore ‘Nënë Tereza’, ‘Air Albania Stadium’, ‘Teatri Kombëtar i Operas dhe Baletit’, ‘Olea Residence’ e dhjetëra/qindra projekte të tjera. Arredoni dhe Siguroni Shtëpinë tuaj. Ne mobilojmë dhe mbrojmë shtëpinë tuaj.
ALBAPORTE INDUSTRY SHPK: Dyert e brendshme janë bërë me materiale të cilësisë më të lartë, ku ngjyrat, design-i, bravat, menteshat, dorezat etj përfaqësojnë standartin më të lartë në treg. Mundësi të shumta zgjedhjesh për një shumëllojshmëri arredimesh.
ALBAPORTE INDUSTRY SHPK: Dyer rrëshqitëse të realizuara me një Design perfekt për shtëpinë tuaj me stil dhe kursim të hapësirës. Dyer të blinduara, ndjehuni më të sigurt në shtëpinë tuaj duke përdorur dyert tona të blinduara. Dyer rezistente ndaj zjarrit, ne garantojmë sigurinë tuaj në situata me rrisk të lartë nga zjarret e mundshme.
ALBAPORTE INDUSTRY SHPK: Jemi në treg për të bërë diferencën e pakrahasueshme në sytë e klientelës dhe për të kapërcyer pritshmëritë më të larta të saj. Ju mirëpresim!