Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

ALB-PROFIL 22
Përpunim i hekurit, Prodhim i konstruksioneve të hekurit dhe metalike, Lyerje e hekurit me pjekje dhe bojë elektrostatike, Punë me standard në të gjithë Shqipërinë!!
Alb-Profil 22: Përfaqëson në tregun metropolitan dhe shqiptar një kompani me eksperiencë disa vjeçare. Është e specializuar në përpunimin e hekurit dhe prodhimin e konstruksioneve të hekurit dhe ato metalike, gjithashtu.
Alb-Profil 22: Për të gjithë produktet tona përzgjedhim cilësinë më të lartë të hekurit dhe e përpunojmë atë duke ju ofruar një produkt jo vetëm të bukur artistikisht por edhe jetëgjatë në kohë. Përvec përpunimit të hekurit dhe prodhimin e produkteve të tij, në bëjmë edhe lyerjen e hekurit me pjekje ose me bojë elektrostatike, sipas kërkesës suaj.
Alb-Profil 22: Misioni i kompanisë ka qënë dhe do vazhdojë të mbetet shërbimi dhe ofrimi i produkteve sa më cilësore, duke plotësuar sa më mirë nevojat dhe dëshirat e klietëve tanë.
Alb-Profil 22: Të gjitha punimet që ne prodhojmë si barriera, struktura metalike, porta, kangjella, qepena etj, janë të lyera me bojë elektrostatike ose me pjekje.
Alb-Profil 22, disa nga zërat e punëve / produkteve që ne prodhojmë janë:
– Rrethime provizore me qera dhe për shitje.
– Konstruksione metalike për kapanone.
– Konstruksione metalike për magazinë.
– Kangjella rrethimi.
– Prodhim karrigesh dhe stola metalike.
– Prodhim për kosha plehrash të përmasave të ndryshme.
– Prodhime kënde lojrash për parqe dhe ambjente rekreative.
– Kalceto me konstruksione metalike.
– Barriera rrethimi për evente.
– Stacion bicikletash sipas kërkesës etj.
Alb-Profil 22: Një sipërmarrje e suksesshme dhe një pikë referimi për klientelën. Korrektesë, investime teknologjike, staf i përkushtuar dhe profesionalizëm.
Alb-Profil 22: Duam që klientët të jenë të kënaqur me produktet / shërbimet tona, ndaj jemi të fokusuar maksimalisht në plotësimin me standard të kërkesave të tyre me çmimet më konkurruese në tregun shqiptar. Ju mirëpresim