Përshkrimi

AGS FORKLIFT SHPK: Pirunar, Transpaleta, Staker, Platforma pune, Rampa etj!
AGS FORKLIFT SHPK: Cilësia më e lartë dhe vlera më e mirë!!
AGS FORKLIFT SHPK: Një kompani mjaft interesante në treg. Për cilësinë e produktit, standartin e ofruar, shërbimin profesional dhe çmimin konkurrues.
AGS FORKLIFT SHPK: Pirunar me naftë, benzin / gas dhe elektrik, të përdorur dhe të ri, për shitje dhe qeradhënje.
AGS FORKLIFT SHPK: Transpaleta manuale, transpaleta elektrike, staker manual, staker elektrik dhe platforma pune gërshërore elektrike të kapaciteteve dhe lartësive të ndryshme.
AGS FORKLIFT SHPK: Rampa hidraulike per shkarkim kontenjeri.
AGS FORKLIFT SHPK: Goma të plota për pirunar përfshirë montimin me presë hidraulike profesionale.
AGS FORKLIFT SHPK: Pjesë këmbimi dhe rrota për të gjithë llojet e pirunarëve, transpaletave, stakerëve.
AGS FORKLIFT SHPK: Që nga viti 2013, gurthemeli i biznesit tonë ka qenë marrëdhënia jonë me klientët tanë. Ne bëjmë gjithçka për t’ju ofruar opsionet më të mira të produktit, çmimet, këshillat dhe shërbimet, në mënyrë që të përqendroheni në kryerjen e punës suaj.
AGS FORKLIFT SHPK: Kur porositni tek NE, mund të jeni të sigurt se po merrni cilësinë më të lartë dhe vlerën më të mirë për paratë tuaja.
AGS FORKLIFT SHPK: Të punosh me NE thjesht do të thotë të punosh me më të mirët. Ne garantojmë që nuk do të keni nevojë – apo dëshironi – asnjë furnizues tjetër!
AGS FORKLIFT SHPK: Një pikë e fortë referimi në treg dhe lidership vizionar i kompanisë. Asistencë dhe kënaqësi e klientelës. Ju mirëpresim!