Përshkrimi

AGRO-PARTS ALBANIA
Makineri bujqësore, Pjesë këmbimi, Çmim konkurrues!!
AGRO-PARTS ALBANIA: Një kompani lider në tregun metropolitan me fokus bujqësinë shqiptare dhe zhvillimin intensiv të saj.
AGRO-PARTS ALBANIA: Një qendër biznesi mjaft interesante dhe kredibile, gjithashtu. Ju vini në qendrën tonë dhe ne ju orientojmë kryesisht për të gjithë llojet e traktorëve, makinerive bujqësore, pjesëve të këmbimit, të servisit dhe riparimit të tyre.
AGRO-PARTS ALBANIA: Jemi në treg për të përmbushur kërkesat më të larta të klientit me cilësi, standard dhe profesionalizëm.
AGRO-PARTS ALBANIA: Këtu do të gjeni në një vend të gjithë diapazonin e traktorëve, makinerive bujqësore të të gjitha llojeve që janë të pranishme në vendin tonë. Duam të inkurajojmë promovimin e bujqësisë dhe ekonomisë në Shqipëri dhe t’ju informojmë për traktorët, makineritë bujqësore dhe risitë e tyre në vendin tonë.
AGRO-PARTS ALBANIA: Klientët vijnë tek ne dhe marrin zgjidhje të shpejta dhe të vërteta, zgjidhje me cikël të mbyllur. Për mekanikën bujqësore, pjesët e këmbimit, asistencën e nevojshme dhe çmimet konkurruese, gjithashtu.
AGRO-PARTS ALBANIA: Makineri bujqësore, Pjesë këmbimi, Asistencë dhe një emër i respektuar në tregun shqiptar!! Ju mirëpresim!