Përshkrimi

AFIONI-PRIZREN
Prodhim kabllo elektrikë, Mermer, Fabrikë qumështi, Fermë !!
AFIONI SHPK: Themeluar në vitin 1968 kompania sot zotëron një sërë biznesesh të rëndësishme duke u prezantur në treg si një aset i rëndësishëm në botën e biznesit.
AFIONI SHPK: Fabrikë e kabllove elektrike; Linja e përpunimit të mermerit; Fabrika e përpunimit të qumështit; Ferma AFION. Një fluks investimesh të kompanisë dhe klientë të shumtë të kënaqur në qarkun e Prizrenit dhe në gjithë Kosovën, gjithashtu.
AFIONI SHPK: Është padyshim një kompani e stilit perëndimor dhe, është në treg me produkte mjaft cilësore si dhe çmime mjaft të arsyeshme duke u shndërruar në një pikë referimi në treg.
AFIONI SHPK: Cilësi e lartë, skuadër e përkushtuar, standard, shitje shumicë-pakicë dhe gjendet në toplistën e kompanive më të mira në qarkun e Prizrenit.

Galeri