Përshkrimi

A. D. S QENANI: Mirësevini në kompaninë e përpunimit të drurit, aluminit dhe plastike P.V.C ‘’A. D. S Qenani’’. Me një përvojë të gjatë, kompania jonë është kthyer në një ndër kompanitë lider në tregun e imobilimit, përpunimit të drurit dhe aluminit.
A. D. S QENANI: Qëllimi ynë kryesor është t’ju japim klienteve tanë kënaqësi në çmime, cilësi dhe shërbimin më të mirë që industria e mobilieve mund të ofroj.
A. D. S QENANI: Tek ne do të gjeni një koncept të shtëpisë të përbërë nga emocioni dhe e bukura. Do të gjeni një staf profesionistësh të kualifikuar që zbaton me përpikmëri çdo porosi tuajën.
A. D. S QENANI – MINIBARE: Ne projektojmë dhe prodhojmë minibare sipas kërkesave të klientëve. Gama e produkteve nga mund të zgjidhni është e shumëllojshme si në modele ashtu edhe në ngjyra. Lloji i materialeve të përdorur përfshin entievin, me rimeso druri, lisin amerikan…
A. D. S QENANI – KUZHINA: Prodhojmë kuzhina të modeleve të ndryshme dhe të përshtatura sipas ambjenteve tuaja. Materialet e përdorura për prodhim përfshjnë kryesisht: entievin, me kapak druri, me bakelit etj. Cilësia është e garantuar…
A. D. S QENANI – DHOMA GJUMI: Dhomat e gjumit dhe aksesorë të bërë nga ne, variojnë sipas ambjenteve dhe kërkesave tuaja. Ne bëjmë dhoma gjumi: për të rritur, për fëmijë, të përshtatura për moshën e tretë. Një nga specialitet tona janë edhe krevatet marinar…
A. D. S QENANI – DYER DRURI: Dyert e drurit që ne bëjmë janë nga më cilësoret dhe nga më të veçantat. Me materiale të tilla si lisi, pishë e butë suedeze, dru okume, të gjitha dyert kanë veshje dhe lyerje kundra agjentëve atmosferikë dhe insekteve…
A. D. S QENANI – DRITARE DRURI: Projektojmë dhe prodhojmë dritare druri për biznese, institucione dhe shtëpi. Bëjmë punime duke përdorur pishën e butë suedeze, dru ahu, okume ose në varësi të zgjidhjes së klientëve mund të bëjmë kombinime edhe me materiale të tjera…
A. D. S QENANI – SHKALLË DRURI: Marrim porosi dhe punojmë shkallë druri duke nisur nga modelet e thjeshta deri në modele të personalizuara për ambjentet tuaja. Mbi të gjitha ofrojmë cilësi dhe garanci.
A. D. S QENANI – DYER ALUMINI: Prodhojmë dyer të blinduara, dyer me porosi të veçanta si në përbërje ashtu edhe në dizenjo. Kombinimi që ne bëjmë tek dyert, si për shembull: alumin pjesa e jashtme, në mes hekur dhe lesh xhami i bën ato super termike dhe shumë rezistente…
A. D. S QENANI – DRITARE dhe FASADA XHAMI: Projektojmë dhe prodhojmë dritare alumini dhe fasada xhami. Punime me aluminin e ftohtë, aluminin e thjeshtë, si dhe alumin termik, me 3 gomina, me xham termik etj. Ofrojmë një gamë të gjërë ngjyrash dhe modelesh…
A. D. S QENANI – PRODUKTE të TJERA: Përtej kategorive të paraqitura dhe mobilieve standarde ne punojmë dhe marrim porosi edhe për shumë produkte të tjera, druri apo alumini…