Përshkrimi

3V LALA
Phone Shop & Service, Standard dhe Çmim konkurrues!!
3V LALA: Përfaqëson një nga njësitë më të mira të shërbimit në Kamëz dhe Qarkun e Tiranës, gjithashtu. Me dy adresat e saj në tregun metropolitan kompania është kthyer në një pikë të rëndësishme referimi për klientelën.
3V LALA: Programime, Riparime, Zhbllokime, Aksesorë të ndryshëm plotësues, Asistencë teknike profesionale dhe kujdes dinamik ndaj klientit.
3V LALA-PROGRAMIME: Programime-Riprogramime. Formatim, Zhbllokim Gmail, Miu Account 100% sukses, Icloud Bypass 100%, Zhbllokim rrjeti për të gjitha modelet për të gjithë botën.
3V LALA-RIPARIME: Riparimet përfshijnë Audio IC / Kristal karikimi (U2) / Nand (Memoria e Telefonit) / Basband Signal (Imei i telefonit) / Ndërrim ekrani dhe Bazë karikimi / Kamerat / Vetëm në 15 minuta etj.
3V LALA-ZHBLLOKIME: Zhbllokime Icloud Iphone; Zhbllokime Google Acount (FRP); Zhbllokime Xiaomi Mi Account; Zhbllokime rrjeti (Sim Card Unlock); Programime etj.
3V LALA: Jemi në treg për të shërbyer me kompetencë, në kohë të shpejtë dhe për të plotësuar e tejkaluar pritshmëritë e klientelës, gjithashtu.
3V LALA: Tek ne do të gjeni gjithnjë një staf profesional që do t’ju vij në ndihmë, produkte dhe aksesorë plotësues dhe zgjidhje reale të shpejta për çdo problematikë të celularit tuaj.
3V LALA: Cilësi, Standard dhe Çmim konkurrues.
3V LALA: Phone Shop & Service!! Ju mirëpresim!

Video