Përshkrimi

3V-FEJZO Mobile Shop
Garanci, Cilësi, Çmim !!
E lançuar në tregun metropolitan prej më shumë se 10 vitesh, sot shkëlqen me një performancë sinjikative dhe impresionuese, duke u shndërruar në një nga markat më të besuara dhe innovative në fushën e telefonisë celulare, aparateve dhe kompjuterëve. 3V-FEJZO Mobile Shop: Filiali i parë, i vendosur, në ‘Rrugën e Kavajës’ ishte një risi për shërbimet inovative dhe produktet e fundit të tregut. I nisur si një biznes familjar, i vogël dhe i ri në treg ka patur vetëm ngjitje sa i takon cilësisë së shërbimit, produktit dhe çmimit mjaft konkurrues, gjithashtu. Besueshmëria e lartë e klientelës shfaqi nevojën e zgjerimit të tregut për ofertat dhe shërbimet e ‘Tre Vëllezërve Fejzo’ dhe, sot kemi një rrjet ‘3V-FEJZO Mobile Shop’, rrjet i cili, është një pikë e fortë referimi për blerësit e shumtë në dyqanet tona. 3V-FEJZO Mobile Shop: E gjithë gama e celularëve të rinj e të përdorur, është një hap afër jush, me çmimet më të mira, oferta në dinamikë dhe fleksibilitet në marrëveshje. 3V-FEJZO Mobile Shop: Klientët janë të rëndësishëm për ne, ndaj ofrojmë garanci, cilësi dhe korrektesë në çdo hap të bashkëpunimit me ta, duke e veshur kështu marrëdhënien tonë me një aureolë të spikatur dhe unike. 3V-FEJZO Mobile Shop: Investime mbreslënëse, lidership vizionar i drejtuesve dhe një nga markat më të dashura për klientelën. Ju mirëpresim!

Video