Përshkrimi

111 COMPLEX: Bar i linjës moderne; Organizime dhe Evente të paharrueshme; Muzikë Live; Kënd lojërash për fëmijë; Shit – Blerje / Ndërrime makinash; Makina me Qera; Lavazh etj!!
111 COMPLEX: Përfaqëson një nga impiantet më interesante të shërbimit në zonën e Kamzës dhe qarkun e Tiranës. Një nga impiantet më luksoz për klientët besnik dhe propabil.
111 COMPLEX: Shisha; Caffe; Coctalis; Champane; Wine; Beers etj.
111 COMPLEX: I ndërtuar në një zonë në zhvillim e sipër shërben si një shembull për gjithë të tjerët. Për faktin, se si mund të ngrihet një njësi shërbimi moderne me të gjithë parametrat bashkëkohor. Se si mund të investohet kaq shumë për të plotësuar kërkesat më të larta të klientit dhe, se si mund të zhvillohet një staf profesional dhe miqësor me fokus kënaqësinë konsumatore.
111 COMPLEX: Çdo gjë si në perfeksion. Këngëtarët më të suksesshëm shqiptar janë pjesë e aktivitetit tonë. Klienti për NE është gjithmonë i pari dhe drejtuesit gjithmonë mendojnë për të ekzekutuar iniciativa të reja. Kjo është mjaft domethënëse për klientin, veçanërisht për klientin besnik të kompleksit tonë.
111 COMPLEX: Shumëllojshmëri makinash, shit – blerje – qera, zgjedhje për çdo klient të mundshëm, dokumentacion i plotë dhe asistencë për blerje të kënaqshme.
111 COMPLEX: Kopshti i bukur për fëmijë dhe familjarë është një vlerë e shtuar e kompleksit.
111 COMPLEX: Ndërsa po shijoni pijet / koktejlet tuaja të preferuara në një ambient përrallor, mund të kurseni kohën për pastrimin / larjen e autoveturës tuaj, ku punonjësit tanë shërbejnë me korrektësi dhe çmim konkurrues.
111 COMPLEX: Investim për standard të lartë; Vizion; Mbresa që mbeten gjatë në memorien tuaj; Projekte / zhvillim i vazhdueshëm!! Ju mirëpresim!!