Përshkrimi

VAGALAT SHPK
Ndërtime dhe Rikonstruksione !!
Një kompani lider në sektorin e ndërtimit, infrastrukturës urbane dhe shërbimeve ndërtimore. Makineri të cilësisë së lartë, gërmime specifike për themele të sigurta dhe standarde të larta në industrinë e ndërtimit. VAGALAT SHPK: Ujësjellës-kanalizime, izolime, konstruksione metalike, sisteme kapot, produkte izolimi etj. VAGALAT SHPK: Punë të kryera me standard si tek: Hotel Palace (Amadeus group), fabrika e çimentos Titan, vila luksoze në Sauk, spitalin amerikan, kapanone të ushtrisë, punime në Burrel, Sarandë, në aksin Levan-Tepelenë, projektin gjigand TAP dhe në të gjithë Shqipërinë. VAGALAT SHPK: Projekte publike dhe private të realizuara me korrektesë dhe profesionalizëm, lider në sektorin e ndërtimit!