Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

XHENI OIL
Karburant dhe çmimi më i mirë !!
Është padyshim një nga bizneset më të njohura për klientelën, për përdoruesit e mjeteve dhe kjo në aksin e rëndësishëm Durrës-Tiranë. Xheni Oil: Benzinatë, vajëra dhe aksesorë, lavazh, parkim i bollshëm, Bar dhe bar në verandë, staf mjaft miqësor dhe profesional gjithashtu. XHENI OIL: Me 2 (dy) pikat e saj afër Maminas (në autostradë) dhe në Sukth, me cilësinë e lartë të karburantit dhe me shërbimet e tjera që ofron në treg, sot, kompania është kthyer në një pikë të fortë referimi për klientin. XHENI OIL: Cilësi, standard europian dhe çmimet më të mira në tregun metropolitan, Ju mirëpresim!