Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

VULKA TRAVEL EXPRESS
Transport dhe Shitje !!
Është një nga kompanitë më të veçanta në tregun metropolitan e më gjerë. VULKA TRAVEL EXPRESS: Merret në mënyrë ekskluzive me transport brenda dhe jashtë Shqipërisë. VULKA TRAVEL EXPRESS: Blerje dhe shitje e mjeteve motorrike me çmimet më të mira në tregun shqiptar duke ofruar korrektesë, dokumentacion të rregullt dhe çmime mjaft konkurruese gjithashtu. VULKA TRAVEL EXPRESS: Bëjmë po kështu blerje dhe shitje të mjeteve të rënda, të tilla si: Kamiona të tonazheve të ndryshme; Furgona me kapacitete të ndryshme, Betonierë për ndërtimtari; Autovetura të markave dhe të viteve të ndryshme të prodhimit. VULKA TRAVEL EXPRESS: Ofrojmë gjithashtu për klientët tanë edhe Pjesë këmbimi për mjetet motorrike dhe të rënda duke u shfaqur kështu si një asistente dhe një kujdestare shumë e mirë e kërkesave të klientelës. VULKA TRAVEL EXPRESS: Standard dhe besueshmëri e lartë dhe një emër i njohur në botën e biznesit në qarkun e Tiranës gjithashtu. Ju mirëpresim !