Përshkrimi

VËLLEZËRIT LAMA
Cilësia më e lartë në treg !!
Punime të standardit europian të xhamit për: Shtëpi, vila, rezidenca, godina civile, industriale, publike dhe jopublike. Teknologji e përparuar e përpunimit të xhamit, asistencë teknike dhe garanci. Ofrojmë: Fasada xhami (tek ose dopio), dopio xham termik, tavolina xhami, kabina dushi, pasqyra, bizhute, trashe, xhama të temperuar etj. Bëjmë gjithashtu: Punime PVC, termike, kangjella etj. VËLLEZËRIT LAMA: Jemi në treg për të plotësuar më së miri kërkesat më të larta të klientelës si ato të klientit individual ashtu edhe të bizneseve në qarkun e Tiranës, në Shqipëri, Kosovë etj. Realizim në kohë dhe me standard të çdo porosie, staf profesional dhe i përkushtuar, besueshmëri dhe çmime mjaft konkurruese, ju mirëpresim! Adresa1: Bulevardi ‘’Blu’’, Kamëz, Tirana, Albania. Adresa2: Rr. ‘’Agim Qarri’’, Unaza e Re (Fabrika e Miellit ‘’Tirana’’), Tirana, Albania. Adresa3: Prush, Vaqarr, Tirana, Albania.