Përshkrimi

VËLLEZËRIT GJOKA SHPK
Pasioni për natyrën!!
VËLLEZËRIT GJOKA SHPK: Lule natyrale të të gjitha llojeve, shumicë dhe pakicë. Për shtëpi, rezidenca, vila, hotele, bar-restorante dhe resorte, ambjente industriale e komerciale, shkolla e universitete, ambjente publike dhe private etj.
VËLLEZËRIT GJOKA SHPK: Projekte në të gjithë Shqipërinë, shumëllojshmëri zgjedhjesh dhe bashkëpunim me qindra biznese të cilat kanë besuar gjithnjë tek korrektësia, profesionalizmi dhe reputacioni ynë në tregun shqiptar. Jo vetëm tregëtim, projektim, zbatim, por, edhe mirëmbajtje ambjentesh të gjelbërta.
VËLLEZËRIT GJOKA SHPK: Edhe lule të freskëta për gëzime dhe evente të ndryshme. Duke i dhënë më shumë harmoni e design festave tuaja familjare dhe shoqërore.
VËLLEZËRIT GJOKA SHPK: Furnizojmë dyqane, markete, biznese dhe individë por, edhe asistojmë në dinamikë miqtë tanë duke u shfaqur në treg si një partner bashkëveprues e luajal.
VËLLEZËRIT GJOKA SHPK: Ne duam që klientët tanë të jenë të kënaqur me produkte, shërbim dhe çmim konkurrues. Ndaj, jemi gjithmonë të gatshëm jo vetëm në plotësimin e kërkesave të klientit, por edhe në tejkalimin e pritshmërive të tyre.
VËLLEZËRIT GJOKA SHPK: Për ambjente arreduese e të buzëqeshura me standard, klas dhe stil. Për ambjente që dekorohen në mënyrë unike dhe çmim konkurrues.
VËLLEZËRIT GJOKA SHPK: Pasioni për natyrën! Ju mirëpresim