Përshkrimi

TRINITY ALBANIA
A Second Home !!
Që nga 2013-ta Trinity Bar ju ofron komoditetin e një shtëpie, çdo ditë duke ju dhënë gjithnjë e më shumë ngrohtësi, kënaqësi, buzëqeshje, profesionalizëm, marka të çertifikuara ndërkombëtarisht, shumëllojshmëri të gjerë të produkteve, çmime konkurruese, cilësi, përmirësime të shijeve të reja dhe lokacioneve të ndryshme në të gjithë qytetin. Koncepti ynë ka qenë gjithmonë krijimi i një vendi ku njerëzit e të gjitha moshave mund të ndjehen të lumtur dhe të qetë. TRINITY ALBANIA: Emri ynë sjell vazhdimësi, harmoni, pozitivitet, vlera me të cilat ne inkurajojmë stafin tonë, me qëllim që çdo klient të ndihet i mirëpritur dhe në një mjedis miqësor. Dizajni bashkëkohor i brendshëm shpesh i kombinuar me detaje retro dhe të cilësisë së mirë, e bën Trinity-n një vend shumë të bukur për të shijuar pijet tuaja të preferuara, të cilat stafi ynë i trajnuar i përgatit me shumë dashuri. ‘Trinity Bar’ i parë që u hap në Tiranë në sheshin ‘Karl Topia’, ishte fillimi i një eksperience shumë vjeçare, e cila na jep sigurinë dhe stimulimin për të ruajtur standardin duke i vendosur dëshirat e klientëve tanë.