Përshkrimi

SANTA QUARANTA
Qendër Turistike !!
Santa Quaranta “Premium Resort” is a luxurious compact 5 star hotel with modern and unique design. Santa Quaranta: Bar-Restorant me gatime të peshkut dhe të traditës; Hotel me standartin më të lartë në tregun shqiptar. Dhoma 1-she, 2-she, Suita dhe të gjitha ofrojnë cilësi dhe rehati të pakrahasueshme. Santa Quaranta: Sallë konferencash; Organizim eventesh rinore dhe nga i gjithë spektri i tyre; Transport; Parkim pa limit; Superplazh fantastik për pushuesit. Santa Quaranta: Premium Resort!