Përshkrimi

S//SPRINT
Kompani veshjesh !!
Është një markë vendore e prodhimit të veshjeve sportive dhe të brendshmeve për meshkuj, femra dhe fëmijë. Prodhim me standard dhe teknologji të avancuar, modelet më të mira në tregun e Kosovës e më gjerë, cilësi, stil, design dhe çmime konkurruese. S//SPRINT: Mbi 2000 lloje të produkteve dhe transport të tyre brenda 24h në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoni e Veriut, ju mirëpresim!