Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

ROLI SHPK
Material ndërtimor, Fabrikë e Peletit, Prodhim Paleta, Tregëti!!
ROLI SHPK: Është padyshim një nga kompanitë plot reputacion në qarkun e Kurbinit e më gjerë. ROLI SHPK: Materiale ndërtimi me shumicë dhe pakicë si tulla, hekur, çimento, blloqe, paleta, dhe të gjitha këto me çmimet më konkurruese në tregun shqiptar.
ROLI SHPK: Zotëron një impjant modern prodhues të peletit dhe paletave për individë, kompani, biznese dhe institucione në të gjithë Shqipërinë duke plotësuar kështu me cilësi nevojat e një pjese të mirë të tregut. Cilësia dhe korrektësia na kanë bërë kompaninë më të plotësuar në fushën e paletave dhe jo vetëm.
ROLI SHPK: Produktet e kompanisë gjenden në veprat inxhinieriko-teknike më të mira në qarkun e Kurbinit dhe në të gjithë Shqipërinë, gjithashtu.
ROLI SHPK: Cilësi, standard, ekip miqësor, asistencë, kujdes dinamik ndaj klientelës, transport i garantuar dhe gjendet në toplistën e bizneseve shqiptare.