Të dhëna për biznesin

RIDA VILLAGE KSAMIL ISLAND
Na ndiqni

Përshkrimi

RIDA VILLAGE KSAMIL ISLAND
Relaxing post, Restaurant, Exellent food, Bed & Breakfast !!
Është një nga Qendrat turistike më të veçanta në Ksamil e më gjerë.
RIDA VILLAGE KSAMIL ISLAND: Dhoma hoteli të mirëmobiluara dhe që jepen me qera. Higjenë maksimale, cilësi, standard dhe parkim pa limit. I gjithë impjanti turistik është i zhytur mes gjelbërimit të pafund dhe panorama e shfaqur është mjaft e veçantë dhe magjepsëse.
RIDA VILLAGE KSAMIL ISLAND: Bar-restorant, menu e pasur me prodhime të freskëta të detit dhe gatime tradicionale, gjithashtu.
RIDA VILLAGE KSAMIL ISLAND: E vendosur vetëm pak metra larg bregut të detit Jonian, është një nga pikat më të veçanta të qetësisë dhe shërbimit unik.
RIDA VILLAGE KSAMIL ISLAND: Jemi në treg jo vetëm për të plotësuar pritshmëritë e klientelës por edhe për t’i kapërcyer ato.
RIDA VILLAGE KSAMIL ISLAND: Lidership vizionar, klientë të kënaqur nga Shqipëria dhe Europa dhe çmime mjaft konkurruese. Ju mirëpresim!