Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

RESORT ARBENI
Hotel, Bar-Lounge, Restorant, Camping!!
RESORT ARBENI: Është padyshim një nga impiantet më të mira të turizmit shqiptar dhe një pikë referimi për ata klientë të cilët nuk bëjnë asnjëherë kompromis me cilësinë, standartin dhe qetësinë olimpike që ofrojnë qendra të tilla turistike.
RESORT ARBENI: I pozicionuar në zemër të natyrës, në një nga lokacionet më Inn të momentit, pikërisht në Kepin e Rodonit, resorti ofron avantazhe domethënëse për turistët vendas dhe
turistët europian, gjithashtu.
RESORT ARBENI: Midis freskësisë dhe gjelbërimit, i rrethuar nga uji i kristaltë i detit Adriatik shërben si një oaz relaksi ku do mund t’i gjeni të gjitha, nga ambjentet për kamping, shtëpiza druri për familje dhe suita për mbrëmje romantike.
RESORT ARBENI: Padyshim, resorti ofron edhe një kuzhinë mesdhetare dhe një përkushtim konstant të stafit për të shërbyer me cilësi e profesionalizëm.
RESORT ARBENI: Nëse jeni fansa të sporteve ujore dhe të adrenalinës, resorti ka menduar sërisht, motorra ujë dhe një skaf për të eksploruar thellësitë.
RESORT ARBENI: Mbasditet mund t’i shijoni pranë Beach Bar-it me një pamje mahnitëse të garantuar nga perëndimi i diellit.
RESORT ARBENI: Gjithçka për klientët në mënyrën më unike të mundshme, për të plotësuar kërkesat dhe shijet më të larta të një pushimi të paharrueshëm.
RESORT ARBENI: Destinacioni i juaj i çdo vere! Ju mirëpresim!