Përshkrimi

R & R GROUP SHPK
Standard dhe besueshmëri!!
R & R GROUP SHPK: Një kompani mjaft interesante në tregun metropolitan, atë shqiptar dhe më gjerë. Për cilësinë e produktit/shërbimit, markat që distribuon në treg, standartin e vendosur dhe çmimin konkurrues, gjithashtu.
R & R GROUP SHPK: Tregtojmë me shumicë/pakicë goma të reja në të gjithë Shqipërinë. Mbi 20 vite eksperiencë e mbushur me sfida dhe suksese. Dallojmë në treg për korrektësinë absolute dhe kujdesin ndaj klientit.
R & R GROUP SHPK: Vizioni ynë është të plotësojmë me cilësi dhe 100% kërkesat/nevojat e tregut. Ne nuk bëjmë kompromis me cilësinë dhe ofrojmë gjithnjë çmimet më konkurruese në treg.
R & R GROUP SHPK: Eksport-import, shitje me shumicë dhe pakicë e të gjitha llojeve të pjesëve të këmbimit, gomave të automjeteve dhe të mjeteve bujqësore, baterive etj. Jemi distributor zyrtar të Royal Black, Aufine, Heabilead, Compasal, Landvigator etj.
R & R GROUP SHPK: Plotësim i pritshmërive të klientit dhe standard Eu. Ju mirëpresim!