Të dhëna për biznesin

PLLAKA dhe GUR NATYRAL-Dekorativ
Na ndiqni

Përshkrimi

PLLAKA dhe GUR NATYRAL-Dekorativ
Cilësi, Standard, Çmim konkurrues!!
E krijuar në vitin 2010 pas një përvoje të gjatë gati 20-vjeçare në fushën e ndërtimit, sot paraqet në treg një biznes të rëndësishëm në metropolin shqiptar dhe jo vetëm.
PLLAKA dhe GUR NATYRAL-Dekorativ: Operojmë në fushën e tregtimit të pllakave dhe gurëve natyral, import-eksport, duke shërbyer me korrektesë, profesionalizëm dhe çmime konkurruese.
PLLAKA dhe GUR NATYRAL-Dekorativ: Gjithashtu, bëjmë edhe përpunimin e pllakave e gurëve natyral, pra, proceset e prerje-larje-gdhendje-shkrime etj… Si dhe montime të ndryshme në terren.
PLLAKA dhe GUR NATYRAL-Dekorativ: Punojmë me cikël të mbyllur prodhimi që nga porositë e klientit e deri tek realizimi cilësor i tyre. Punët tona emetojnë saktësi, cilësi produkti, standard dhe ekzekutim në kohë të çdo porosie.
PLLAKA dhe GUR NATYRAL-Dekorativ: Punime të stilit klasik dhe modern dhe shumëllojshmëri zgjedhjesh. Ju mirëpresim!