Përshkrimi

PJESË KËMBIMI IRFANI
Pjesë këmbimi për makina, Grumbullim skrap, Çmim konkurrues!!
PJESË KËMBIMI IRFANI: Është padyshim një nga ndërmarrjet private më interesante në tregun metropolitan dhe atë shqiptar, gjithashtu. Për produktet dhe shërbimin që ofron, mbështetjen ndaj klientit dhe çmimet konkurruese.
PJESË KËMBIMI IRFANI: Pjesë këmbimi për të gjitha markat e makinave të prodhuara nga viti 1997 deri në vitin 2013, e më tutje, gjithashtu.
PJESË KËMBIMI IRFANI: Pikë grumbullimi makinash, e licensuar për demontimin e makinave, me fokus zgjidhjen në kohë reale të çdo kërkese të klientit.
PJESË KËMBIMI IRFANI: Edhe Grumbullim Skrapi (hekur), Materiale me ngjyrë, Bakër, Bronz, Alumin, Bateri, Kanaçe etj.
PJESË KËMBIMI IRFANI: Dallohet qartazi në treg si një pikë e fortë referimi për klientelën. Për korrektesën me bashkëpuntorët, qëndrueshmërinë në treg, çmimet e volitshme dhe vizionin për t’u shndërruar në një kompani me shtrirje akoma më të madhe në kohë dhe hapësirë.
PJESË KËMBIMI IRFANI: Duam më të mirën për klientët tanë, ndaj suksesi ynë është i fokusuar edhe tek problemzgjidhja dhe suksesi i tyre, gjithashtu.
PJESË KËMBIMI IRFANI: Standard dhe profesionalizëm, Ju mirëpresim!