Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

PILO LALA HOTEL
Bar-Restorant-Hotel-Kënd Lojërash !!
Nëse doni t’i shtoni ngjyra ditës suaj, nëse doni të kaloni momente relaksuese pas një dite të lodhshme, apo nëse dëshironi të nisni ditën me energjitë e duhura, atëherë zgjidhja është: PILO LALA. Në ambjentet tona ne i japim vlerë kohës suaj të lirë duke e bërë atë magjike. Ju ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh si: Bar, Restorant, Gelateri, Pastiçeri, 24 Orë recepsion, Mëngjesi, Dreka, Darka, Shërbim Taxi, Internet Wireless, Shërbim i personalizuar, Telefon, Kënd lojërash, Hoteli 24/7. Për muajt Prill-Shtator Bar dhe Restorant 24/7. Gjendet në toplistën e komplekseve më të mira shqiptare. Një pikë referimi për klientët dhe një emër i dashur për turistët.