Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

PASTIÇERI PELIKANI
Ëmbëlso jetën tënde !!
Eksperiencë shumëvjeçare në shijen e rafinuar të ëmbëlsirave dhe tortave. PASTIÇERI PELIKANI: Cilësi e lartë produkti dhe shërbimi, standard, kualitet, freski dhe shije. Shërbejmë me profesionalizëm me një staf të përzgjedhur për: Evente të ndryshme; Gëzime familjare dhe shoqërore; Bashkëpunime etj. PASTIÇERI PELIKANI: Torta, amareta, ëmbëlsira, çokollata, konfeta etj, ju mirëpresim!

Galeri