Të dhëna për biznesin

ON MY WAY PETROL
Na ndiqni

Përshkrimi

ON MY WAY PETROL
Karburante, komplekse shërbimesh !!
Impiante moderne në shërbim të klientit. Benzinata dhe me të gjitha aksesorët plotësues për një përdorues të rrugës dhe, kjo në të gjithë Shqipërinë. Në stacionin e Vorës: Bar-Restorant, bar në verandë, gjelbërim, panoramë e veçantë, parkim pa limit për autovetura, kamiona, trajlera etj. ON MY WAY: Një vend fantastik për të pushuar, për t’u çlodhur, për të marrë energji të reja dhe për të vazhduar përpara pa u ndalur në itinerarin tuaj. ON MY WAY: I vendosur në qendër të Shqipërisë dhe me disa pika të tjera karburanti në Tiranë dhe në rrethe rrezaton: Cilësi, standard, përkushtim, profesionalizëm dhe çmime mjaft të mira.

Galeri