Përshkrimi

NTP REMUJAS
Qendër tregtare !!
Një investim gjigand në shërbim të klientit dhe qindra e mijëra marka plot reputacion me çmime mjaft të mira. NTP REMUJAS: Produkte të mobilerisë dhe produkte elektrike si edhe një pafundësi produktesh të tjera për arredimin e shtëpisë, rezidencës apo të biznesit tuaj. NTP REMUJAS: Aksesorë mobilerie, elementë korniza druri dhe plastike, karrike dhe tavolina bari, pajisje tualeti, arredime interior/exterior, modele pafund të abazhureve dhe ndriçuesve të fjalës së fundit etj. NTP REMUJAS: Kujdes ndaj klientit, cilësi, standard dhe gjendet në toplistën e kompanive më të mira të Kosovës.