Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

NTP MINATORI
Mobilime druri dhe shtëpi druri !!
NTP MINATORI: Prodhim cilësor dhe me standard i shtëpive të drurit. Prodhim tavolina druri antike, prodhim karrike druri me porosi , veranda, shkallë të brendshme druri, veshje druri dhe një kombinim i shkëlqyer i produktit me natyrën.
NTP MINATORI: Prodhojmë po kështu: Shkallë të jashtme druri, çati druri, dhoma ndenje prej druri, dhe gjithçka arredimi prej druri.
NTP MINATORI: Me qindra e qindra klientë të kënaqur nga Kosova e Shqipëria nga produktet e kompanisë dhe shërbimi plot kompetencë e profesionalizëm i stafit.
NTP MINATORI: Ne ofrojmë më të mirën për klientët tanë, pasi motoja e jonë, është: Klienti është një mik dhe si i tillë duhet respektuar. Me standard në produkte, korrektesë në realizim të porosive dhe fleksibilitet në ekzekutim të tyre, gjithashtu.
NTP MINATORI: Skuadër e kualifikuar me eksperiencë në terren, përkushtim i vazhdueshëm, punë të kryera me seriozitet dhe standard në Kosovë, Shqipëri e më gjerë, dhe çmime të volitshme. Ju mirëpresim!

Galeri