Të dhëna për biznesin

Përshkrimi

NPSH LEOTRIM AUTOSERVIS
Goma, Felga, Shërbime, Ekskluzivitete !!
Është padyshim në llojin e saj kompania nr1 në aksin Prizren-Gjakovë dhe një nga më të mirat në Kosovë. Produkte dhe shërbime të cilësisë së lartë. teknologji e përparuar dhe ekip professional dhe novator. NPSH LEOTRIM AUTOSERVIS: Marka plot reputacion për Goma dhe Felga dhe ekskluzivitet i SYRON për Kosovë dhe Shqipëri. Magazinë dhe showroom gjigand, besueshmëri, kujdes ndaj klientit, database të dhënash për cdo shërbim dhe blerje, garancion, çmime shumë të mira.